среда, 13 сентября 2017 г.

Az asztal és a célok megtakarítása ott tart. Beletessünk bele, Comet-ból hangzik

"Természetesen félünk. Nem sok pontot szereztünk az utóbbi időben, ezért keressük körbe és mindenekelőtt "- mondta Jan Štencel Brno védője. A véres nyomorúság még mindig nem ér véget, a kilenc játék közül kilencet nyert a komet. A játékosok egy kicsit sajnálják - annyi erőfeszítés, sok lövés és jutalom sehol. Nem elég, hogy a riválisok, különösen Plzeň vasárnap a normál játék időben csapódott két szivárgás, egyébként csak védte. "Rövidebbre vártunk, nem voltunk túl veszélyesek" - kommentálta Jiří Hanzlík edző. Comet már hallgatta ezt a dalt. "Mivel erőteljes jégkorongot próbálunk játszani a kapu nyomásával, néha kihasználjuk az ellenfelek esélyeit.Az ellentámadása nem volt elég, és mi volt velük, de nem fogjuk feladni ezeket a cél okat, „panaszkodott Stencel.

Most vasárnap tökéletesen szemlélteti a jelenlegi Brno kétségbeesés: míg égetés, mint az őrült, nem volt hatása. - Az utasítások mindent dobnak a kapun. Már majdnem kétszer volt a golyó, de a pontszám ismét szomorú. bet365 sport fogadás bónusz Ehelyett a támadók jól álltak, ott dobtuk, de nem tudunk gutturális célt felvenni. Mi fulladás benne. „

Mi bet365 fogadások az interneten a haszna, hogy a szemben Olomouc és Zlin Comet szerezte az első gólt nagyon gyorsan. Az ellenfél hamarosan megválaszolhatott, majd Brňany kemény védekezéssel válaszolt. "Jó bemenete van a meccsnek, az ellenfélre lovagolunk. De az egyik ellenfél esélye elég ahhoz, hogy pontot szerezzen, és az ajtóba ütköztünk.Mindannyian jönnek ide játszani egy ilyen konkrét és jégkorong, ami vonatkozik r� �nk „, mondja Stencel.

A csapat ezután közben nyomja, és nyomja, de a zsúfolt területen teremt penetráció, mint véletlen.


„Plzeň kiválóan megvédte a központi zóna és předbrankový hely, akkor szinte nem kap oda," ismerte edző Petr Haken Brno.

A kék pályán nem volt elég, az üstökös folytatta lekaszált megsérült. A hosszú távú támadások mellett Martin Erata és Martin Zaťovič, egy másik csatár Tomas Vincour pénteken lemondott Mladá Boleslav-ról. „Nem tudjuk, hogy milyen súlyos a bet365 internetes fogadóirodák sérülése, és meddig fog hiányozni", mondta Haken.

A polgárok Brno és botok jelenteni az új nevek.A múlt héten Jan Hruška visszatért Finnországból, míg a kanadai Alexandre Mallet P ardubice-ból érkezett, aki tegnap 2: 2-re ugrott az equalizer-nek. "A fiúk elég jó nekik, hogy segítsenek nekünk" - mondja Štencel. A hétvégére a Kometa meglepődött Kamil Brabence formájában. A hatvan év után a negyvenéves elővárosnak Brno jerseyjét kell viselnie, de először meg kell oldania a szlovák Nove Zamky-i mozgását. "Van kapcsolata Brnóval és hatalmas tapasztalattal. Fizikailag jóval a kora fölött van, bet365 online fogadási "mondja Haken. "Minden sérülésnél fontos, hogy minőséget szerezzünk. És amikor a fiúk meggyógyulnak, egészséges verseny lesz. "

bet 365 mobil

Комментариев нет:

Отправить комментарий